Til digital print/digitaltryk, hvor der hurtigt skal produceres et større oplag, er vores store produktionssystemer et oplagt valg. Hastigheden på disse maskiner er høj, deres opstart er hurtig, og det er muligt på kort tid at sidde med et færdigt produkt i hænderne. Derudover sikrer den nyeste teknologi inden for området, at kvaliteten på de producerede produkter kan måle sig med en offset-kvalitet.

Præcision og pålidelighed

Vores maskiner inden for digital print/digitaltryk er de førende på markedet.  Med produkternes innovative funktionaliteter sikres I en høj kvalitet, stor præcision og pålidelighed.  Derfor kan I trygt lægge den grafiske produktion af digital print/digitaltryk i hænderne på Konica Minoltas bizhub PRESS og bizhub PRO maskiner og være sikre på, at vores produktionssystemer leverer 100% hver gang. Vores mange produkter, med hver deres unikke forcer, kan anvendes inden for en lang række forskellige brancher; trykkerier, in-house trykkerier, uddannelsesinstitutioner, kommuner m.m. Derfor har vi med sikkerhed også et produkt, der passer til jer.

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, via boksen til højre, der kan vejlede og hjælpe jeres virksomhed med at finde den løsning, der passer bedst ind i jeres digitale print- og digitale trykopgaver.

Bannere

Bannere kan bruges i mange forskellige sammenhæng.

Storformatsprint

Skal der størrelse på, kan Merkur Skilte hjælpe.